Verkoop autobedrijf J&S

Verkoop

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Kom dan naar Autobedrijf J&S voor deskundig verkoopadvies en begeleiding rondom de aankoop van een auto. Samen met u nemen we uw wensen en budget door zodat we aan de slag kunnen met het vinden van de geschikte auto voor u.

Zo gaan we bij Autobedrijf J&S te werk

Als u besluit om ons in te schakelen bij de aankoop van uw nieuwe auto en eventueel de verkoop van uw oude voertuig, dan gaan wij daadkrachtig voor u aan de slag. Wij nemen u veel werk uit handen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op autogebied. We dragen ook zorg voor de eventueel in te ruilen auto, de bijbehorende garantie en geven indien nodig ook advies rondom de financiering. Door onze handelwijze bespaart u uiteindelijk veel tijd, geld en stress.

Ook via ons uw auto verkopen

Natuurlijk wilt u ook een eerlijke prijs ontvangen voor de auto die u eventueel inruilt. Het liefst zonder tussenkomst van diverse websites die onmiddellijke aankoop en gouden bergen beloven, maar daar toch vaak veel te weinig geld tegenoverstellen. Daarom is het handig om te weten dat u ook via Autobedrijf J&S uw auto kunt verkopen. We zorgen desgewenst voor de bemiddeling en regelen alle zaken die nodig zijn bij het verkopen van een auto. Voor u het weet, heeft u het geld en de vrijwaring van uw auto in handen. Zo makkelijk gaat dat dus.

U ziet het: voor verkoopadvies en begeleiding zit u helemaal goed bij Autobedrijf J&S. Kom eens langs in onze showroom in Den Helder of neem contact op om een afspraak in te plannen.