Werkplaats unigarage J&S

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Unigarage J&S beschikken we over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto.

Het team

Bij Unigarage J&S in Den Helder vindt u aan de receptie Melvin Hekking. Naast technisch receptionist ook eerste monteur en APK keurmeester. Het fijne hieraan is, is dat Melvin aan beide kanten van het bedrijf weet hoe het werkt. Of hij nu een versnellingsbak moeten reviseren of een factuur maken. Hij kan het. Zo kan het zijn dat degene die met u afrekent ook aan uw auto gewerkt heeft in de werkplaats. In de werkplaats werkt Melvin samen met Jamie Vis en Ramon Boomstra. 

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Unigarage J&S de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto à € 10,00 per dag of leenfiets/elektrische scooter (gratis) beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Unigarage J&S Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.