Lease en financiering autobedrijf J&S Den Helder

Lease & Financiering

Wilt u een Suzuki kopen bij Autobedrijf J&S maar beschikt u niet over genoeg geld om die aankoop te kunnen doen? U kunt bij ons als particulier én als ondernemer ook terecht voor een (private) lease oplossing. U legt dan geen groot bedrag ineens voor de auto neer, maar betaalt iedere maand een vastgesteld bedrag. Makkelijk toch?

Wij bieden opties aan voor Private lease, Operational lease en Financial lease. 

Wat is private lease?

Als u als particulier via private lease een auto leaset, dan huurt u de auto in feite. De auto wordt eigendom van de betrokken leasemaatschappij en als de looptijd van het contract voorbij is, levert u het voertuig weer gewoon in. Omdat u nu een vast bedrag betaalt per maand heeft u verder helemaal geen omkijken meer naar bijvoorbeeld de kosten van de autoverzekering, de motorrijtuigenbelasting of het periodieke onderhoud. Alleen tanken is iets wat u zelf nog dient te betalen. Bij het maken van uw contract spreekt u een x aantal kilometers af waarvan u denkt dat u dat op jaarbasis gaat rijden. En met de fiscale bijtelling heeft u ook niets te maken, aangezien u de auto niet leaset via uw werkgever.

Ook interesse wat er bij ons mogelijk is op het gebied van private lease? Wilt u meer informatie over wat private lease via Autobedrijf J&S inhoudt? Kom dan in contact met ons en we voorzien u vervolgens van een heldere lease-offerte of kies direct online uw model en zie wat uw maandbedrag zou zijn.

 

Operational lease: wat is dat?

De leasevorm die in Nederland het meeste voorkomt is operational lease. Bij operational lease moet u denken aan een speciale vorm van autohuur die voor een langere termijn wordt afgesloten. Maandelijks betaalt u dan een vaststaand bedrag dat onder andere bestaat uit de kosten voor de verzekering van de auto, de motorrijtuigenbelasting, onderhoud van de auto en pechhulp onderweg. Bent u aan het einde van het leasecontract gekomen? Dan moet u de leaseauto inleveren bij de leasemaatschappij. Bij operational lease neemt de leasemaatschappij dus het investeringsbedrag van de leaseauto voor haar rekening. Operational lease geldt wel alleen maar bij het zakelijk leasen van auto’s. Zoekt u naar een mogelijkheid om in privé een auto te leasen? Dan verwijzen wij u graag naar onze private lease mogelijkheden.

Benieuwd of operational lease via Autobedrijf J&S ook voor uw wagenpark geschikt is? Of wilt u weten wat een auto zakelijk leasen u per maand via ons gaat kosten? Neem dan contact op voor een heldere lease-offerte of kies direct online uw model en zie wat uw maandbedrag zou zijn..

 

Wat houdt financial lease in?

Financial lease noemen we ook vaak huurkoop. Het is iets anders dan private lease omdat u hierbij naast het maandbedrag van de lease ook zelf alle voorkomende autokosten moet betalen. Denk daarbij aan het auto-onderhoud, de wegenbelasting en de verzekering van de auto. Ook dient u vaak een aanbetaling te doen en houdt u aan het eind van het leasecontract nog een bepaald restbedrag over. Maak daar vooraf met ons duidelijke afspraken over, zodat de vorm van financial lease die u kiest zo goed mogelijk wordt afgestemd op uw voorkeuren en wensen.

Financial lease is in feite dus gewoon een financieringsvorm: u gaat een lening aan waarbij u iedere maand geld betaalt voor aflossing en rente. 

Bent u benieuwd of financial lease daadwerkelijk een goede oplossing is voor uw situatie? Wilt u weten wat de maandkosten zijn bij financial lease? Neem dan contact op of kom een keer naar ons toe voor een duidelijke en vrijblijvende offerte of kies direct online uw model en zie wat uw maandbedrag zou zijn..